Pomoč in naročila: 069/701 700

🚚 Brezplačna dostava nad 65,00€

Nakup in  dostava

Delivery

I. Postopek pri nakupu in dostavi izdelka

II. Dodatna pojasnila glede nakupa

  Nakup in dostava

  • Postopek pri nakupu in dostavi izdelka

  Naročanje izdelkov poteka  preko naše spletne strani na https://kolagen-center.si/Prav tako lahko naročilo oddate na e-mail: info@kolagen-center.si ali nas enostavno pokličete na telefon 069 701 700 (vsak delavnik med 8. in 16. uro) in vam naročilo naredimo mi.

  Poštnina znaša 3,95€. Pri nakupu nad 65,00€ se poštnine NE zaračuna (brezplačna dostava).

  Potrditev naročila je izvedena avtomatično, s povratnim e-mailom, ki vsebuje vse podatke o naročniku in naročenem blagu, strošku, načinu plačila: po povzetju, po predračunu, s plačilnimi (kreditnimi) karticami ali preko PayPal sistema.

  Pri PLAČILU PO POVZETJU boste dostavni službi plačali z gotovino.

  Naročnik pri nakupu navede naslednje podatke:

  – Ime in priimek,

  – Naslov

  – E-mail

  – Telefonsko številko,

  – Naročeno blago

  Potrditev naročila je s povratnim e-mailom.

  V končni skupni ceni na računu je všteta poštnina /3,95€/.

  Naročeni izdelki, ki so NA ZALOGI (kar je razvidno na naši spletni strani) so odposlani še isti dan (naročila oddana do 12.ure) ali naslednji delovni dan po naročilu  izdelka. Naročila, za katera izberete plačilo PO PREDRAČUNU, bodo odposlana, ko bo plačilo vidno na našem računu.

  Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije ali GLS. Če je kupec ob času dostave naročenega blaga odsoten, prevzame izdelek na lokalni poštni izpostavi, oz. ima na listku o prispeli pošiljki, ki ga prejme od lokalnega poštarja, telefonsko številko lokalne poštne izpostave, kjer lahko naroči ponovno dostavo na dom. GLS pa vam nudi, da spremenite naslov in čas dostave preko povezave, ki vam jo pošljejo na sms in e-mail.

  Pridržujemo si pravico, da dostavlja tudi kakšna druga dostavna služba, če je to potrebno.

  Če naročenih izdelkov ne bo mogoče dostaviti v predvidenem času, bo o tem kupec obveščen preko kontaktnih podatkov, ki jih je kupec posredoval ob naročilu, ob tem bo kupec obveščen o skrajnem dobavnem roku.

  V primeru vračila kupnine, na kopijo računa dopišite št. vašega TRR. Pakete se vedno vrne kot priporočeno pošiljko, stroške vračila krije kupec, razen v primeru napake blaga ali napake s strani Prodajalca. Kupnino nakažemo na TRR v roku 14 delovnih dni.

  • Dodatna pojasnila glede nakupa
  • Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V kolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru in je po preteku čakalnega roka našega pogodbenega partnerja Pošte Slovenije, petnajst (15) dni, vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. 
    0
    Vaša košarica
    Košarica je prazna :(
     Calculate Shipping
     Unovči kupon